GEBOORTELIJSTEN: STEEDS PROFESSIONEEL ADVIES

Zeker bij een eerste baby is het vaak niet evident om een keuze te maken uit het enorme aanbod aan babyspulletjes. Graag willen wij u hierbij helpen. Wij staan u bij met raad en ervaring.
 
Ongeveer 12 weken voor de uitgerekende bevallingsdatum wordt een geboortelijst samengesteld. Om voldoende tijd vrij te maken voor u, vragen we om vooraf een afspraak te maken. Hiervoor kan u ons bereiken op het nummer 014/ 31 20 22 of via info@hetkleinehuys.be. We nemen alle tijd om u te begeleiden bij uw keuze en geven u graag deskundig advies omtrent alle producten. De geboorte van uw kindje is immers te belangrijk om daar niet de nodige aandacht aan te besteden.
 
Als uw lijst helemaal is samengesteld, krijgen deze artikelen een eigen plaatsje in de winkel. In de daarvoor voorziene geboortekastjes staat alles mooi uitgestald. Alle spulletjes (kleding, flessen, speelgoed, knuffels, badspulletjes,...) worden samengebracht. Uw familie, vrienden en collega's kunnen op deze manier een mooi cadeau kiezen waar u zeker wat aan hebt. Want, wees eerlijk, wat bent u met 2 dezelfde knuffels of artikelen welke u reeds heeft aangeschaft of nooit zou gebruiken?
 
Naast het voordeel dat u precies cadeau krijgt wat u graag heeft, krijgt u bij het afsluiten van uw geboortelijst nog een aankoopcheque ter waarde van 10%. Hiermee kan u nadien heel eenvoudig zaken aanschaffen welke u nog wenst. Deze cheque blijft een jaar geldig, dus tijd te over om een keuze te komen maken.
 

GEBOORTELIJSTEN: 24U PER DAG ONLINE BESCHIKBAAR

De geboortelijst kan ook online worden geplaatst waar alleen u en de mensen aan wie u een paswoord geeft, kunnen kopen. Via deze online webshop, kunnen relaties die weinig tijd hebben of ver weg wonen er snel bij zijn en het perfecte geschenk kiezen. 
 
Uiteraard hoort bij onze service ook dat wij de artikelen desgewenst aan mama en papa bezorgen.
 

 

GEBOORTELIJSTEN: INLOGGEN

Heeft u ook een kaartje ontvangen met een lijstnummer en paswoord voor een geboortelijst? Ga dan snel even kijken wat de ouders hebben gekozen voor de kersverse spruit.
 
U kan via deze weg op een heel eenvoudige manier het juiste geschenk kopen. U heeft altijd goed gekozen, het is mama's en papa's keuze.

 

Vul hierboven het "lijstnummer" en "paswoord" in en klik daarna op "ga verder".
Let op: zowel het lijstnummer als het paswoord zijn hoofdlettergevoelig. Gelieve GEEN hoofdletters te gebruiken.