DOONA - NIEUWE GENERATIE AUTOSTOELEN

De meeste ouders gaan dit zeker herkennen. Het gesleur en waarschijnlijk het gevloek bij het plaatsen van de Maxi-Cosi op het onderstel van de buggy. Wel, vergeet dit! Er is vanaf nu een autostoeltje en kinderwagen in één, noem het gerust een rijdende autostoel. Hij klapt eenvoudig open tot een echte kinderwagen. Heel erg innovatief en vooral ruimtebesparend.

Vaak lopen ouders rond met de Maxi Cosi onder de arm, dit is niet alleen heel ongemakkelijk, het is ook nog eens heel erg belastend voor de rug. Kies daarom voor DOONA. De nieuwe generatie autostoelen.

De Doona verandert in een simpele klik van een autostoel (0+) in een kinderwagen. De Doona is eigenlijk niet meer dan een autostoel met een geïntegreerd uitklapbaar onderstel. Doordat je dankzij Doona geen extra kinderwagen in de koffer van je auto hoeft te plaatsen bespaar je dus wel wat ruimte. Dit inovatieve ontwerp van Simple Parenting is verkrijgbaar in 5 kleuren die variëren van vrolijk tot stoer.

De Doona autostoel is ontworpen voor baby’s van 0 tot ongeveer 15 maanden. Naast de basis autostoel/kinderwagen zijn er uiteraard ook verschillende accessoires verkrijgbaar zoals de IsoFix-basis, een regenhoes en een travel bag. De Doona autostoel/kinderwagen is ook gekeurd voor gebruik in het vliegtuig. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over hoe je je baby meeneemt op reis met het vliegtuig.